Stappenplan: Zo zet je Transdev Voordeel aan

Let op: het is op het moment alleen mogelijk om Transdev Voordeel te activeren via mijn.transdev.nl, nog niet via de Transdev app.

Via de Transdev app is het wel mogelijk om een Transdev account aan te maken en hier een betaalpas aan te koppelen. Je kunt hier ook de ritten zien waar je korting op hebt gekregen als je Transdev Voordeel hebt geactiveerd.

Stap 1: Check in en uit met je betaalpas

Neem de bus en check in en uit met je betaalpas. Dit is nodig om straks je betaalpas aan je persoonlijke Mijn Transdev-account te kunnen koppelen.

Stap 2: Maak een Mijn Transdev-account aan en log in

Maak je persoonlijke Mijn Transdev-account aan. Dit kan in de app van Transdev en op de website mijn.transdev.nl. Heb je een Mijn Connexxion-account? Dan kun je deze stap overslaan en met je Mijn Connexxion-gegevens (e-mailadres en wachtwoord) inloggen bij Mijn Transdev (mijn.transdev.nl).

Stap 3: Koppel je betaalpas aan je Mijn Transdev-account

Blijf in je Mijn Transdev-account en klik op ‘Nieuwe betaalpas toevoegen’. Koppel je betaalpas door het referentienummer en het bedrag van je reis in te vullen. Het referentienummer kun je terugvinden in de uitgaven in je bankapp of via je bankafschrift. Je zoekt op NLOV, het nummer wat hier achter staat is jouw referentienummer. 
 

Stap 4: Heb je geen afschrift dat begint met NLOV?

Dan heb je nog niet met je betaalpas in- en uitgecheckt. Of moet je nog even wachten. Een dag nadat je met je betaalpas gereisd hebt, vind je het referentienummer in je betaaloverzicht.

Stap 5: Zet je Transdev Voordeel aan

Ga naar ‘Producten’. Zet je Transdev Voordeel aan en druk op ‘Volgende’.

Stap 6: Reis met Transdev Voordeel

Gelukt. Veel plezier met je Transdev Voordeel!