Transdev Voordeel

Transdev Voordeel is gratis voordeel voor iedereen die in de regio Gooi en Vechtstreek met de bus reist en met zijn betaalpas in- en uitcheckt. 

Hoe werkt Transdev Voordeel?

Transdev Voordeel is een gratis product dat je kunt activeren wanneer je in- en uitcheckt met je betaalpas, creditcard of mobiel. Het is dus géén abonnement waar je aan vast zit en je hoeft het maar één keer aan te zetten. Klinkt makkelijk toch? Dat is het ook!

Wanneer je Transdev Voordeel geactiveerd hebt en voor meer dan € 20,- reist in Gooi en Vechtstreek ontvang je 10% korting op je volgende busritten met Transdev. Vanaf € 40,01 krijg je 20% korting en zo loopt je voordeel steeds meer op. Vanaf € 60,01 krijg je 30% korting en vanaf € 140,01- krijg je 90% korting. Dus: hoe meer je reist, hoe meer korting je ontvangt.

Zet Transdev Voordeel vandaag nog aan!

1

Reis met je betaalpas

Dit doe je vóór je Transdev Voordeel aan zet. Dit is nodig om je betaalpas aan je account te kunnen koppelen.

2

Maak een Transdev-account aan

Dit kan op de website (mijn.transdev.nl). Heb je al een account? Dan kun je deze gewoon gebruiken.

3

Koppel je betaalpas en zet je voordeel aan

Klaar! Je reist nu met Transdev Voordeel. Laat die korting maar komen!

Let op: het is op het moment alleen mogelijk om Transdev Voordeel te activeren via mijn.transdev.nl, nog niet via de Transdev app.

Via de Transdev app is het wel mogelijk om een Transdev account aan te maken en hier een betaalpas aan te koppelen. Je kunt hier ook de ritten zien waar je korting op hebt gekregen als je Transdev Voordeel hebt geactiveerd.

Veelgestelde vragen over Transdev Voordeel

Alles bekijken