Heb je 2 minuten? Met jouw antwoorden op een paar korte vragen kunnen we het openbaar vervoer in Gooi en Vechtstreek nog beter maken. Bedankt voor het invullen!

Transdev Mobiliteitsapp

Reis je graag snel en gemakkelijk van A naar B? En wil je graag gebruik maken van alle vormen van mobiliteit in jouw omgeving? Download dan de Transdev app op je smartphone of tablet. Met deze multimodale reisplanner pak je naast bus of trein ook gemakkelijk een deelfiets, elektrische scooter of een ander beschikbare vorm van vervoer.

In de Transdev app combineer je alle vervoermiddelen in één reis en ontdek je hoe je snel, goedkoop of zo duurzaam mogelijk op je bestemming aankomt.

Heb je het niet zo op overstappen? Kies dan voor één vervoermiddel. Sla je reizen op in je favorieten zodat je eenvoudig en snel naar huis, school of werk reist. De app past zich aan aan jouw reisbehoeften.

Al je tickets in de app

Als je voor elk stukje van je reis zelf je tickets zou moeten regelen, is reizen niet makkelijk. De Transdev app maakt het je gemakkelijker. We bieden van verschillende OV-bedrijven in Nederland tickets aan. Plan je reis, kies de tickets die je nodig hebt en betaal met iDeal of creditcard. Je tickets staan gelijk voor je klaar in de app.

Reisinformatie onderweg

De Transdev app stuurt je een bericht wanneer je moet vertrekken, wanneer je tijdens je reis moet uit- of overstappen of wanneer je vervoermiddel klaar staat. Toch even tussendoor genieten van een kopje koffie? Plan onderweg een alternatieve reis. Zo wordt reizen steeds flexibeler en gemakkelijker.

De Transdev app biedt meer

Op de bushaltepagina vind je realtime informatie over de bussen van je halte. Weten welke bussen er langs komen? Welke tijden? Of ze op tijd zijn? Welke voorzieningen op de halte er zijn? De haltepagina helpt. In de planner vind je ook een inschatting hoe druk het in de bus is. Zo kan je je reis op een rustiger moment plannen.

Iets verloren onderweg?

Iets vergeten in onze bus? Check via de app of we je spullen hebben gevonden. We helpen je graag!

Steeds meer mobiliteit

De mobiliteitsapp is altijd in beweging. Er komen steeds nieuwe vervoermiddelen bij. Check vooral af en toe eens welke nieuwe opties er in jouw omgeving zijn!

Hoe werkt het?

Download de Transdev mobiliteitsapp in de App Store of Google Play Store.

Met deze app

  • Heb je altijd en overal reisinformatie bij de hand
  • Plan je je reis met alle aangesloten vormen van mobiliteit in jouw omgeving
  • Blijf je op de hoogte van voor jou relevante reisinformatie, zodat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan
  • Kun je door jou geplande reizen opslaan, zodat je ze slechts eenmaal hoeft op te zoeken
  • Kun je eenvoudig je reisadvies aanpassen, bijvoorbeeld het omkeren van je lijnrichting of het wijzigen van het vervoertype
  • Kun je notificaties aanzetten zodat je op de hoogte blijft van relevant nieuws of aanbiedingen

Heb je nog vragen?

Kijk dan bij onze veelgestelde vragen over de mobiliteitsapp.