Transdev app

De Transdev app maakt jouw reis met het OV zo makkelijk mogelijk. De app berekent de snelste en meest comfortabele reis voor jou. Bussen, treinen en deelfietsen of -scooters, alle opties worden in onze app voor jou meegenomen! 

In de app vind je de haltes bij jou in de buurt, plekken waar deelfietsen beschikbaar zijn en plan je je route van A naar B.
Je kunt ook zoeken op "Transdev NL" in de App of Play Store of scan de QR-code onderaan deze pagina.

Alle voordelen van de Transdev app

1

Complete OV-planner

Plan moeiteloos je route van A naar B, inclusief beschikbare deelvervoermiddelen in de buurt. En bekijk de actuele reisinformatie én de live locatie van je bus.

2

Persoonlijke voorkeuren

Sla je favoriete haltes en lijnen op voor snelle toegang en een gepersonaliseerde reiservaring. En blijf op de hoogte van nieuws en aanbiedingen uit jouw regio.

3

Aanschaf vervoerbewijzen

Koop gemakkelijk een of meerder e-tickets in de app. Reis je met je betaalpas? Activeer dan gemakkelijk Transdev Voordeel voor gratis voordeel in Gooi en Vechtstreek.

4

Overzicht van jouw ritten

Toegang tot al je reisgeschiedenis van Transdev en haar merken met één enkele login. Of je nu reist met een OV-chipkaart, een betaalpas, een abonnement of Reizen of Rekening product.

Al een account?

Heb je al een account bij Connexxion, Overal of Transdev? Dan kun je met die inloggegevens inloggen in de Transdev-app.

Continu in beweging

De Transdev app is altijd in beweging. Er komen steeds nieuwe handige functies bij. Heb je bijvoorbeeld een keer een uitcheck gemist? Dan kun je dat binnenkort ook makkelijk corrigeren via de app. De Transdev app, alles wat je nodig hebt om met het OV te reizen.

Download de app (QR)