Maak kennis met Transdev

Transdev Nederland geeft mensen de vrijheid om te reizen. Als toonaangevend mobiliteitsbedrijf zijn we actief in het hele land onder diverse merknamen zoals Connexxion, Hermes en Witte Kruis.

Transdev in Nederland

In Nederland maakt Transdev dagelijks vijfhonderdduizend reizen mogelijk, en daar zijn we trots op. We dragen bij aan een betere wereld door te investeren in schoon vervoer. Onze elektrische busvloot is de grootste van Europa. Met onze bussen, treinen en taxi’s verbinden we mensen en zorgen we dat je veilig, goedkoop en snel reist. Bij alles wat we doen staan onze reizigers en ruim 7.900 medewerkers centraal.

Internationaal

Als onderdeel van een grote internationale organisatie profiteren we van een enorme hoeveelheid kennis en ervaring. Die kennis en ervaring delen we zelf ook als koploper op het gebied van zero-emission personenvervoer en innovatieve mobiliteit.

Transdev verzorgt wereldwijd dagelijks 11 miljoen reizigersritten. Onze 82.000 medewerkers zijn actief in 20 landen verdeeld over 5 continenten. Samen zorgen wij voor innovaties in mobiliteit en geven je dagelijks de vrijheid om te reizen.

De Transdev Groep wordt aangestuurd en ondersteund vanuit het hoofdkantoor in Parijs.

Meer over Transdev

Onze gedragscode

Transdev is een dienstverlenend bedrijf. Onze reizigers en opdrachtgevers rekenen op veilig, betrouwbaar en prettig vervoer. Het gedrag en de persoonlijke integriteit van al onze medewerkers vormt het fundament onder onze dienstverlening.

Werken bij Transdev

Werken bij Transdev betekent dat je deel uitmaakt van een internationale organisatie. Een dynamisch bedrijf waar de ontwikkelingen elkaar in rap tempo opvolgen.

Contact

Neem contact met ons op.