Gratis reizen voor Oekraïense vluchtelingen // Free travel for Ukrainian refugees // Безкоштовний проїзд українським біженцям >>

Reisinspiratie Gooi en Vechtstreek

In het voorjaar van 2022 staan er in Gooi en Vechtstreek weer leuke evenementen en activiteiten op de planning. Wij brengen je er met de bus graag naartoe! Bekijk waar je allemaal naartoe kunt.

Reisinspiratie voorjaar 2022

Open Botterdagen in Huizen 

Op 14 mei en 18 juni zijn de Botterdag in Huizen. In het Nautisch kwartier van Huizen liggen de schepen voor je klaar. Aan de kade ligt een botter voor bezichtinging, waar uitleg wordt gegeven over het visserijverleden van de bottervloot van de Zuiderzee. Wandel rustig rond bij de Botterwerf en geniet van live muziek, vers gerookte paling en lekker drankje. Bezoek is gratis.  

Kijk voor meer informatie op www.huizerbotters.nl 

Met lijn 100 kom je er gemakkelijk. Uitstappen bij halte Huizen, Voormaat. 

Speurtocht en wandeling op Zonnestraal

Ga eropuit op landgoed Zonnestraal in Hilversum. Doe de gratis speurtocht met de kinderen, leer meer over de gebouwen en de omgeving tijdens een rondleiding of maak een mooie wandeling over het landgoed.  

Het voorjaar is het moment om lekker naar buiten te gaan. Bij landgoed Zonnestraal kun je heerlijk wandelen en genieten van een hapje en een drankje in brasserie Zonnestraal. Ook is in de brasserie de speurtocht voor de kinderen gratis te verkrijgen. Deze is ongeveer 2,5 km lang en duurt met de verschillende opdrachten ongeveer een uur. 

Kijk voor meer informatie op: www.zonnestraalhilversum.nl  

Je komt er gemakkelijk met lijn 104. Uitstappen bij halte Hilversum, Zonnestraal.


 

Ook interessant

Vervoerbewijzen Gooi en Vechtstreek

In Gooi en Vechtstreek zijn verschillende abonnementen en kortingskaarten geldig. Ook kun je verschillende losse kaartjes kopen.