Amsterdam Castle and Gardens Tour

De Amsterdam Castle and Gardens Tour brengt je comfortabel en rechtstreeks van Amsterdam Amstelstation via Muiden & Naarden naar Huizen & Hilversum. Geen last van files. Elke 15 minuten vertrekt R-net lijn 320 vanaf het Amsterdam Amstelstation richting 't Gooi.

Bezoek het Muiderslot, Naarden Vesting of het schilderachtige Laren

Niet ver van Amsterdam ligt al ruim 700 jaar het Muiderslot, omringd door water en kasteeltuinen. Het is een van de oudste én best bewaarde kastelen van Nederland. Een plek vol verhalen. En een levendige plek waar je kunt komen genieten.

Bezoek vervolgens de vesting Naarden. Het eeuwenoude stadje staat bol van bijzondere monumenten. Het biedt voor ieder wat wils met een grote variatie aan winkels, antiekzaken, galeries, horece en musea. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het Vestingmuseum. Vesting Naarden een absolute aanrader voor een bijzonder dagje uit!

Eindig in het schilderachtige kunstenaarsdorp Laren. Rietgedekte boerderijtjes, glooiende heidenvelden en de Gooise schaapskudde. De omgeving van Laren inspireerde kunstenaars als Mauve en Mondriaan al in het verleden. Geen wonder dat Laren nu zo in trek is als woonplek bij bekende Nederlanders. Winkel in fraaie boetiekjes, wandel door de historische dorpskern en zoek Museum Singer Laren.

Veel plezier!

Hoe werkt het?

Bestel eenvoudig vooraf je e-ticket op deze website
  1. Het e-ticket dat je ontvangt in de bijlage van de e-mail bevat een QR code. Deze QR code geeft je toegang tot onze bussen op de hele dag na de eerste check-in
  2. Voor kinderen van 4 tot 11 jaar kun je bij de buschauffeur voor slechts € 1 een Kids Dagkaart kopen. Kinderen onder de 4 jaar reizen gratis.
  3. Download onze gratis Discover the Amsterdam Area app. Deze interactieve app is je gids! Kies in de app een tour die je leuk vindt.
  4. Ga naar één van de stops in de tour om je tour te starten. In de app kun je de live locatie van je bus zien.
  5. De app vertelt je alles over alle interessante bezienswaardigheden die je passeert. Een snelle blik of een bezoek aan een museum? Het is aan jou. Geniet van de flexibiliteit van onze bussen die ongeveer elke 10 minuten van alle haltes vertrekken.
  6. Ga lekker in de bus zitten en ontspan tijdens de reis terwijl je je smartphone kan opladen en maak gratis gebruik van de WiFi!


Download de Discover the Amsterdam Area app!

De gratis Discover the Amsterdam Area app bevat 4 gratis rondleidingen en vertelt je alles over alle interessante bezienswaardigheden die je passeert in 8 talen (Engels, Deutsch, Nederlands, Español, Italiano, Français, Português, 中国). Volg live waar je bus op dat moment is zodat je op tijd klaar bent om uit te stappen of in de bus te stappen.

> Download in de Google Play Store (Android)
> Download in de App Store (iOS)