Wil je meer weten over Transdev? Kijk dan hier.

Amsterdam Beach Tour

De Amsterdam Beach Tour brengt je comfortabel en rechtstreeks van Amsterdam via Haarlem naar het strand van Zandvoort en Bloemendaal te reizen. Geen last van files, geen parkeerplek zoeken. Elke 15 minuten vertrekt lijn 80 een bus vanaf de Elandsgracht in Amsterdam naar het strand. 

Bezoek Haarlem en Zandvoort, het strand van Amsterdam

Met meer dan genoeg historische bezienswaardigheden, culturele attracties en verborgen plekjes, is de relatief kleine stad Haarlem zeker het bezoeken waard. Je kunt eenvoudig een dagtrip doen vanuit Amsterdam en er zijn genoeg activiteiten om je te vermaken, doe bijvoorbeeld een riviercruise of bezoek een bloemenmarkt. Doordat Haarlem niet zo groot is, kun je binnen één dag een goede indruk van de stad krijgen. 

In Zandvoort kun je genieten van het prachtige brede zandstrand aan de Noordzee of van het mooie uitzicht vanaf de kilometerslange promenade. Zandvoort is één van de oudste badplaatsen van Nederland: in 1828 werd het eerste badhuis hier al in gebruik genomen. Vele beroemdheden bezochten Zandvoort en het is nog steeds één van de populairste stranden in de regio. 

Met buslijn 80, de Amsterdam Beach Line, reis je niet alleen gemakkelijk naar het strand, maar het is ook zeker de moeite waard om een wandeling of fietstocht te maken in de Nederlandse duinen of je kunt het Circuit Park Zandvoort bezoeken. 

Hoe werkt het?

  1. Bestel eenvoudig vooraf je e-ticket op deze website
  2. Het e-ticket dat je ontvangt in de bijlage van de e-mail bevat een QR code. Deze QR code geeft je toegang tot onze bussen op de hele dag na de eerste check-in
  3. Voor kinderen van 4 tot 11 jaar kun je bij de buschauffeur voor slechts € 1 een Kids Dagkaart kopen. Kinderen onder de 4 jaar reizen gratis. 
  4. Download onze gratis Discover the Amsterdam Area app. Deze interactieve app is je gids! Kies in de app een tour die je leuk vindt.
  5. Ga naar één van de stops in de tour om je tour te starten. In de app kun je de live locatie van je bus zien.
  6. De app vertelt je alles over alle interessante bezienswaardigheden die je passeert. Een snelle blik of een bezoek aan een museum? Het is aan jou. Geniet van de flexibiliteit van onze bussen die ongeveer elke 10 minuten van alle haltes vertrekken.
  7. Ga lekker in de bus zitten en ontspan tijdens de reis terwijl je je smartphone kan opladen en maak gratis gebruik van de WiFi!

Bestel nu je e-ticket

Download de Discover the Amsterdam Area app!

De gratis Discover the Amsterdam Area app bevat 4 gratis rondleidingen en vertelt je alles over alle interessante bezienswaardigheden die je passeert in 8 talen (Engels, Deutsch, Nederlands, Español, Italiano, Français, Português, 中国). Volg live waar je bus op dat moment is zodat je op tijd klaar bent om uit te stappen of in de bus te stappen.

> Download in de Google Play Store (Android)
> Download in de App Store (iOS)