Airport Shuttle Eindhoven

De Airport Shuttle (buslijn 400) is een busverbinding tussen Eindhoven Airport en het station Eindhoven. De bus stopt onderweg maar bij één halte en is daarom een snelle manier om te reizen tussen de luchthaven en het station. 

Buslijn 400

De Airport Shuttle is een snelle en makkelijke manier om tussen de luchthaven en het centrum van Eindhoven te reizen. Buslijn 400 rijdt op werkdagen elke 10 minuten. In de weekenden rijdt buslijn 400 elk kwartier. De bus stopt maar bij één tussengelegen halte: WoensXL. De reistijd tussen de luchthaven en het station is ongeveer 20 minuten.

Buslijn 401

Buslijn 401 rijdt ook tussen Eindhoven Airport en station Eindhoven. Deze buslijn rijdt ook elke 10 minuten en stopt bij meer bushaltes, waaronder P+R Meerhoven, Evoluon en Strijp-S. Tussen station Eindhoven en Eindhoven Airport rijden buslijn 400 en buslijn om de vijf minuten. In de weekende rijden buslijn 400 en buslijn 401 om de zeven minuten. 

Combiticket trein + bus

Reis je met de trein en de bus, dan is het Combiticket handig. Dit ticket is geldig op de trein naar Eindhoven station en op de Airport Shuttle.
Je kunt een e-ticket kopen met bestemming Eindhoven Airport op de website van de NS. Kies in de e-ticket shop voor 'Airport Eindhoven heenreis' of 'Airport Eindhoven terugreis'. Ook bij de NS-kaartautomaat kun je terecht voor een vervoerbewijs trein + bus. Kies dan 'Eindhoven Airport' als bestemming.

Koop online je kaartje

Eindhoven Airport Express - enkele reis

Snel en makkelijk van en naar vliegveld Eindhoven

Van of naar Eindhoven Airport
Een enkele reis
Geldig op buslijn 20, 400 en 401
Vanaf € 4,59