Wil je meer weten over Transdev? Kijk dan hier.

Aangepaste busroutes Huizen

De oost-west as van Huizen - van Huizermaatweg tot Stroomzijde - wordt vernieuwd. Deze 'nieuwe' oost-westverbinding maakt het voor fietsers en voetgangers veiliger, duidelijker en efficiënter. Het OV wordt er sneller, comfortabeler en beter door. Tijdens de werkzaamheden zijn er hierdoor aangepaste busroutes.
 
De werkzaamheden worden in verschillende fases uitgevoerd. Iedere fase heeft andere gevolgen voor de busroutes.

Fase 1 - 11 juli 2024 t/m 29 oktober 2024

In fase 1 werkt de gemeente aan de Aristoteleslaan. Normaal gesproken rijdt lijn 100 (Bussum - Huizen - Hilversum) via de Aristoteleslaan, maar tijdens de werkzaamheden zal lijn 100 via de Bovenmaatweg rijden. De haltes Pythagoraspark, Aristoteleslaan en Rijnland komen tijdelijk te vervallen. Als alternatief kan gebruik worden gemaakt van de haltes Enkhuizerzand of Oostermeent. Tussen de haltes Enkhuizerzand en Oostermeent is ter hoogte van de Loswal een tijdelijke halte toegevoegd.

De volgende afbeelding laat de tijdelijke route van lijn 100 tijdens fase 1 zien:
De overige lijnen die via Huizen (108, 200, 320, N32) rijden hebben geen last van de werkzaamheden in fase 1 en rijden de normale routes.

Fase 2 en 3

Informatie over fase 2 en 3 wordt later aan deze pagina toegevoegd. Meer informatie vind je op de website van de gemeente Huizen.