Welkom op onze nieuwe site!

We zijn enorm trots dat de Provincie Noord-Holland besloten heeft het busvervoer in de concessie Gooi en Vechtstreek aan Transdev Nederland Mobility Services te gunnen. Dit betekent een voortzetting van de huidige hoge kwaliteit in de concessie, onder een nieuwe naam. 
Meer dan 15 jaar lang heeft Connexxion het vervoer in Gooi- en Vechtstreek verzorgd, nu neemt Transdev het stokje over. Transdev Nederland is het moederbedrijf van Connexxion, dus hoewel de naam en uitstraling zullen veranderen, worden de kwaliteit en betrouwbaarheid van Connexxion voortgezet.

Met ons hoofdkantoor in het centrum van Hilversum zijn wij als geen ander bekend in én met de regio. Dat maakt dit bij uitstek de plek om onze internationale merknaam ‘Transdev’ in Nederland te lanceren. Met Transdev als uitvoerder krijgt Gooi en Vechtstreek een belangrijke primeur: dit wordt de eerste Europese busconcessie die honderd procent Zero Emissie gereden wordt, op wind- en zonne-energie uit de regio!

Een nieuwe naam betekent ook een nieuwe website. Daarom vind je reisinformatie, tickets en allerlei wetenswaardigheden over onze mooie regio voortaan op deze website. Onze zakelijke website (voorheen Transdev.nl) is daarom verhuisd. Wil je meer weten over ons mobiliteitsbedrijf? Bezoek dan wijzijntransdev.nl.

En er is meer! Met de Transdev Mobiliteitsapp brengen we Mobility as a Service naar Gooi en Vechtstreek. Reizigers krijgen straks in één app beschikking over een breed mobiliteitsaanbod in de regio: alle diensten die andere mobiliteitsaanbieders via derden beschikbaar stellen, worden in de app ontsloten.

Wij kijken voor de komende concessie met veel vertrouwen naar de toekomst: met onze verbeteringen in de dienstverlening komen wij nog beter tegemoet aan de behoeften van reizigers.