Werken bij...

Meest gezocht:
contact e media ov vacatures zoeken  

Werken bij...

Werken bij Connexxion, Veolia Transport Nederland, Witte Kruis of een van de dochterondernemingen betekent dat je meewerkt aan mobiliteit en zorg in ieders leven. Samen met duizenden medewerkers zorg je ervoor dat mensen zich kunnen blijven verbinden met de wereld om hun heen. Je werkt mee aan steeds slimmere vormen van mobiliteit en zorg. Toekomstbestendig en duurzaam voor mens, maatschappij en milieu.

Wij zijn een grote speler in de wereld van openbaar vervoer, taxi, touringcar en mobiele zorg. Een wereld die letterlijk in beweging is. En een wereld die om professionals vraagt, in uiteenlopende disciplines. Onze chauffeurs zijn onze grootste groep medewerkers. Maar binnen onze organisatie kennen we ook andere interessante vakgebieden. Zoals human resource management, communicatie, planologie, commercie, IT, verpleging, marketing en financiën.

Wil jij werken in een dynamische omgeving, in markten die zich onophoudelijk en snel bewegen? Regelmatig zoeken wij professionals die willen meewerken aan mobiliteit en zorg in ieders leven.

Interesse? Kijk voor de verschillende vacatures op:


www.werkenbijconnexxion.nl
www.veoliatransport.nl
www.wittekruis.nl